Пътешествия

Зоологическа Градина София

Във вторник, преди да се развали времето и да започне да вали, решихме да се разходим из Зоологическата градина в София.

Не бях ходила от дете и много се вълнувах да видя всички видове животни. За съжаление останах малко за разочарована.

Ремонтът на градината беше започнал и на доста места имаше плочи за бордюри и алеите бяха разкопани, но това не беше най-лошото. Беше пресушено езерото на птиците и до тях бяха сложили бидони и кофи с вода, които определено не им бяха достатъчни. Повечето животни изглеждаха нещастни или бяха заспали, а миризмата около тях беше ужасна. В някои от залите беше повече от нетърпима. Не знам как издържат самите животни, като тези са условия са много далече от тези в естествената им среда.

Надявам се ремонтът, който се прави, да подобри състоянието на клетките и условията за животните, а не само алеите за поситителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
836
Theme by: Allo les Parents, Customised by: Neli Tsankova
Powered by WordPress